1.GARANTIA PRODUSELOR VANDUTE DE THOMASHAUS.RO

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Thomashaus.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Se pierde garantia si toate drepturile rezultate din aceasta,in oricare din conditiile:

-expunerea produselor la socuri mecanice,chimice sau termice,pastrarea in conditii improprii.

-nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport ,manipulare,instalare,utilizare si intretinere preicate in prospectele si instructiunile ce insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat la cunostiinta.

-aducerea in contact cu lichide de orice natura;

-folosirea produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost construite;

-demontarea sau interventia asupra produselor efectuata de personal neautorizat;

-nu face obiectul garantiei inlocuirea de consumabile(corzi,ancii,suruburi oxidate si alte parti metalice supuse lichidelor de orice fel (transpiratie etc),precum si subansamble deteriorate sau distruse ca urmare a utilizarii neadecvate)

-modificarea /desigilarea aparatului aparatului de catre persoane/firme neautorizate sa presteze activitati de service asupra acestuiprodus.

-nu fac obiectul garantiei deteriorari de genul zgarieturilor,socurilor,rupturilor, in anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile de la data primirii produselor de la firma de curierat sau posta. Nu se pot returna consumabile si accesorii .Costurile de returnare a produsului sunt suportate de catre cumparator.

Garantia nu se extinde si asupra drivelor arse din vina utilizarii necorespunzatoare sau utilizarea in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate din Romania ,precum si daunele provocate de folosirea abuziva a volumului amplificatorului -UTILIZAREA LA VOLUM MAXIM POATE DUCE LA DEFECTAREA DIFUZORULUI SI A COMPONENTELOR ELECTRONICE.produsul trebuie protejat prin utulizarea unui stabilizator de putere.Garantia se pierde in caz de manipulare gresita ,folosire incorecta, sau in cazul interventiilor neautorizarte.Nu fac obiectul garantiei bobina si sitemul mobil al difuzoarelor ,orice tip de bec,sau soclu,orice tip de consumabile care depind de modul de manipulare al utilizatorului.

,Garantia se pierde atunci cand produsul este exploatat in conditii atmosferice nefavorabile,ploaie,umiditate maxima,ninsori.Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat din cauza incendiilor,accidentelor,neglijentei in utilizare ,datorita unor instalari,modificari sau adaptari necorespunzatoare,daune provocate din cauza tensiunilor electrice de alimentare necorespunzatoare,ale intemperiilor sau in conditiile ce contravin standardelor tehnice sau de securitate. 6,Pentru chitare nu sunt acoperite de garantie urmatoarele-uzarea si tocirea normala a tastelor,pragusului,corzilor,cheilor de acordare,butoanelor de contraol,deteriorarea finisajelor,crapaturi,despicaturi,deformari ale lemunului,ca urmare a schimbarilor de temperatura si umiditate,expunerii la soare sau a contactului cu focul,umezeala,saruri si acizi rezultati din transpiratia corpului.

,Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G.21/1992 legea449/2003 privind vanzarea si garantiile associate acestora.

2. PRODUSE CU CERTIFICAT DE GARANTIE EMIS DE PRODUCATOR

Pentru o parte dintre produsele vandute de Thomashaus.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.