Livrari si plata


Livrarea se face prin Posta sau prin Fan Courier, in localitatile unde exista puncte de lucru Fan Courier.  
Prin Posta costul transportului este de 10 lei ,exceptie fac chitarele si coletele voluminoase pentru care transportul este 20 ron.


Prin Fan Courier transportul este 20 ron, exceptie fac chitarele si coletele voluminoase pentru care transportul este 25 ron.


Livrarea este gratuita pentru achizitiile mai mari de 400 RON.

Plata se face prin ramburs sau prin transfer bancar in contul RO75BTRL03301202E09752XX deschis la Banca Transilvania Sibiu.

Returnarea produselor 

Produsele se pot returna in 10 zile de la primirea produsului  conform art.4 alin.1 lit.b din O.G.130/2000.Clientul suporta costurile de returnare  a produsului.In cazul in care produsul a fost livrat gratuit de catre Thomas Haus SRL ,clientul va suporta costurile de livrare si de returnare .

Produsele se returneaza in urmatoarele conditii :

-clientul trebuie sa trimita o notificare scrisa pe email

-anciile de saxofon alto,sopran,tenor,bariton  si clarinet nu se returneaza .

-produsele returnate nu prezinta urme de folosire, sunt in stare perfecta de functionare, au ambalajul original si accesoriile in stare perfecta.
-produsul trebuie sa fie insotit de factura si alte acte primite in original.

-thomashaus.ro va returna clientului contravaloarea produsului in termen de 30 zile de la data receptionarii retur. Detaliile modalitatii de returnare (prin mandat postal, ordin de plata bancar) vor fi stabilite dupa acceptarea produselor in returnare.

-nu se accepta trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai intai vor fi verificate de catre thomashaus.ro

-in cazul observarii deficientelor in functionare datorita utilizarii sau deficiente in aspectul produsului, thomashaus.ro poate conditiona acceptarea returnarii cu conditia retinerii unei valori (cost de restocare) din valoarea produsului.

- Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

- Nu se acepta returnarea pentru produsele care nu exista in stocul si oferta curenta, produse pentru care se solicita plata in avans sau care se aduc din diverse depozite la cererea expresa a clientului.

Conditii de garantie:

Daca in perioada de garantie ,produsul cumparat de dvs se dovedeste a fi defect,din motive de proiectare sau vicii ascunse ,el va fi reparat gratuit sau inlocuit cu obligativitatea respectatii urmatoarelor conditii:

1.Pentru acordarea garantiei sunt necesare :factura si certificatul de garantie impreuna cu produsul defect. Produsele pot fi returnate personal sau prin curierat rapid. Plata returnarii este suportata de catre client.

2.Termenul de garantie este 24luni;

3.Se pierde garantia si toate drepturile rezultate din aceasta,in oricare din conditiile:

-expunerea produselor la socuri  mecanice,chimice sau termice,pastrarea in conditii improprii.

-nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport ,manipulare,instalare,utilizare si intretinere preicate in prospectele si instructiunile ce insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat la cunostiinta.

-aducerea in contact cu lichide de orice natura;

-folosirea produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost construite;

-demontarea sau interventia asupra produselor efectuata de personal neautorizat;

-nu face obiectul garantiei inlocuirea de consumabile(corzi,ancii,suruburi oxidate si alte parti metalice supuse lichidelor de orice fel (transpiratie etc),precum si subansamble deteriorate sau distruse ca urmare a utilizarii neadecvate)

-modificarea /desigilarea aparatului aparatului de catre persoane/firme neautorizate sa presteze activitati de service asupra acestuiprodus.

-nu fac obiectul garantiei deteriorari de genul zgarieturilor,socurilor,rupturilor, in anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile de la data primirii produselor de la firma de curierat sau posta. Nu se pot returna consumabile si accesorii .Costurile de returnare a produsului sunt suportate de catre cumparator.                                                                                                                                                  4,Garantia nu se extinde si asupra drivelor arse din vina utilizarii necorespunzatoare sau utilizarea in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate din Romania ,precum si daunele provocate de folosirea abuziva a volumului amplificatorului -UTILIZAREA LA VOLUM MAXIM POATE DUCE LA DEFECTAREA DIFUZORULUI SI A COMPONENTELOR ELECTRONICE.produsul trebuie protejat prin utulizarea unui stabilizator de putere.Garantia se pierde in caz de manipulare gresita ,folosire incorecta, sau in cazul interventiilor neautorizarte.Nu fac obiectul garantiei bobina si sitemul mobil al difuzoarelor ,orice tip de bec,sau soclu,orice tip de consumabile care depind de modul de manipulare al utilizatorului. 

5,Garantia se pierde atunci cand produsul este exploatat in conditii atmosferice nefavorabile,ploaie,umiditate maxima,ninsori.Garantia isi pierde valabilitatea  daca produsul s-a defectat din cauza incendiilor,accidentelor,neglijentei in utilizare ,datorita unor instalari,modificari sau adaptari necorespunzatoare,daune provocate din cauza tensiunilor electrice de alimentare necorespunzatoare,ale intemperiilor sau in conditiile ce contravin standardelor tehnice sau de securitate.  


6,Pentru chitare nu sunt acoperite de garantie urmatoarele-uzarea si tocirea normala a tastelor,pragusului,corzilor,cheilor de acordare,butoanelor de contraol,deteriorarea finisajelor,crapaturi,despicaturi,deformari ale lemunului,ca urmare a schimbarilor de temperatura si umiditate,expunerii la soare sau a contactului cu focul,umezeala,saruri si acizi rezultati din transpiratia corpului.


7.Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G.21/1992 legea449/2003 privind vanzarea si  garantiile associate acestora.


 8.Service-ul este asigurat de catre Thomas Haus SRL.

 

TELEFONUL CONSUMATORULUI:

0800 080 999

linie telefonică cu apelare gratuită din reţeaua ROMTELECOM

adresa site-ului Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor www.anpc.gov.ro

                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

                                          

  


             

 

Instrumente muzicale

Super oferte

Banner

Producatori

Alege un producator


Vizitatori online

Avem 282 vizitatori online

Cos cumparaturi

Cos Cumparaturi
* Cosul DVS. este gol

Logare